ZALİMLERİN KARŞISINDA MAZLUMLARIN YANINDAYIZ

İşgalci İsrail yönetiminin yıllardır yakıp yıktığı Filistin’de baskı ve zulümlerle yok etmeye çalıştığı mazlum kardeşlerimizin için bir olma günü…

Evleri füze saldırıları ile yıkılan yaşadıkları alanlar alev topuna döndürülen yüzlerce canı saldırılarda kaybeden Filistinli kardeşlerimiz için bir olma günü. Onlar yaşadıkları tüm acılara rağmen bombalar altında ve yıkıntılar arasında direniş göstermeye devam ediyor. Bir yandan enkaz kaldıran bir yandan da çocuklarının sevdiklerinin katili İsrail güçlerine karşı direnen bu kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

   Ülkede yaşananlar ve mazlumlar için gerekli yardım çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SEÇER; “İsrail’in eli kanlı yöneticileri Filistin topraklarında yıllardır planlı ve kanlı bir işgal gerçekleştiriyor. Gözlerini kan bürümüş cani zihniyet her yaptığı gibi müslüman halkın üzerine bombalar yağdırıyor. Kadın çocuk genç yaşlı demeden sivilleri hedef alıyor.  Tüm dünyanın gözü önünde en gelişmiş silahlar ve bombalarla Filistinli kardeşlerimiz katledilerek insanlık suçu işleniyor. Canları pahasına zorluklarla birlikte kendilerine doğrultulan namlulara direnen kardeşlerimiz öncelikle Kudüs’ün mahremiyetini ve Mescid’i Aksa’yı korumaya çalışıyor. Yıllardır kutsal bildiğimiz topraklarda yaşananlar sadece Filistinlilerin önüne koyulmuş bir sınav kâğıdı değil hepimizin notunun verileceği bir sınav kâğıdı. Bu sınav elbette bir gün bitecek. Ancak bizim sınav kâğıdımız önümüze konulduğunda notumuz ne olacak. Zulme hep birlikte direnmek ve inancımız gereği Kudüs davasına hep birlikte sahip çıkmak zorundayız. Bu sebeple Dost Eli Derneği olarak acil ihtiyaçların (Gıda, Giyim, Hijyem Malzemesi, Jeneratör, Yakıt ve Yemek) temini için nakit yardımlarımızla işgal altındaki kardeşlerimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

  Başkan M.SEÇER; Filistin’de müslüman kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için nakdi destek vermek isteyenlerin Dost Eli Derneğine müracaat edebileceklerini belirtti.

 

  Bağış Sepeti 0