RAMAZAN AYI BEREKETİYLE DEPREM BÖLGESİNDEYİZ…

 Dost Eli Derneği 2023 yılı Ramazan ayı içerisinde yapacağı yardım çalışmalarına başladı. Ramazan ayı yardım çalışmalarıyla Konya merkezinde ve tüm ülkece önceliğimiz olan deprem bölgesinde temel ihtiyaçların giderilmesi için çalışacağız.

 Dost Eli Derneği olarak; depremin yaşandığı ilk andan itibaren bölgeye yardımlarımızın ihtiyaçlar doğrultusunda devam ettiği gibi Ramazan ayında da bağışçılarımız ve gönüllülerimizle el ele verip zorlukların üstesinden gelmek için birlikte hareket edeceğiz. Bu niyetle ekibimiz ilk olarak deprem bölgesinde Ramazan ayı yardım çalışmalarına başladı.

 Derneğimiz Adıyaman Gölbaşı ilçesinde ayrıca Kahraman Maraş da aşevleri kurarak Ramazan ayı süresince de depremde büyük korku ve kayıplar yaşayan kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecek. Kurduğumuz aşevlerinde günlük 10.000 kişiye iftarda sıcak yemek servisi, sahur için kumanya dağıtacağız. Ayrıca uzak noktalarda bulunan ailelere de gıda paketleri ulaştıracağız.

  Ramazan ayı çalışmalarına destek sağlamak isteyenler şehrin önde gelen alış veriş merkezleri ile önemli noktalarında Dost Eli Derneğinin faaliyetlerinin anlatıldığı stantlarda görevlilerden bilgi alabilir makbuz karşılığında bağış yapabilirler.

  Bağış Sepeti 0