RAMAZAN AYI BEREKETİ BANGLADEŞ’TE

   Arakanlı Müslümanların zulümden kaçarak sığındığı ülke Bangladeş'te 30 milyon insan açlık sınırında yaşam mücadelesi veriyor.

   Paylaştıkça çoğaldığına inanan bir dinin mensupları olarak “İyiliğin bereketi yeryüzüne yayılsın” sloganıyla çıktığımız yolda Asya kıtasının en yoksul ülkelerinden biri olan Bangladeş’e Ramazan ayı yardımları ulaştırdık.

   Dost Eli Derneği olarak en yakınımızdan başlayarak sınırlar ötesine taşıdığımız Ramazan ayı bereketini; kalabalık nüfusuyla bildiğimiz ve yoksul halkın imkânsızlıklar içerisinde verdiği hayat mücadelesine şahit olduğumuz Bangladeş’e taşıdık. Derneğimiz; Ramazan ayı çalışmaları kapsamında Cox Bazar bölgesinin farklı mahallelerinde yardıma muhtaç olduğu tespit edilen ailelere pirinç, yağ, mercimek, şeker, nohut gibi temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri dağıttı.


   Bangladeş nüfusu ve yoksulu çok fazla olmasına rağmen Arakanlı mazlum kardeşlerimize en çok kucak açan ülke. Bizler Dost Eli Derneği olarak bağışçılarımızdan gelen fitre zekât ve sadakalarla Bangladeş’ in yoksul halkına ve Arakanlı müslüman kardeşlerimize Ramazan kumanyaları dağıttık, belirli yerleşim noktalarında iftar sofraları kurarak dualar eşliğinde iftar sevinci yaşadık. Ülkede yaptığımız Ramazan ayı yardımlarıyla modern dünya halklarının yok saydığı binlerce mazlumun yüzünü güldürdük.



  Bağış Sepeti 0