KONYA’YA GELEN DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN SEFERBERİZ…

 Depremin yaşandığı günden beri bölge halkı için acil yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren derneğimiz, Konya’ya gelen depremzedelere dost elini uzatıyor.

7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremin yaşandığı Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 10 ilden depremzedeler Konya’ya gelmeye başladı. Hayatını kaybeden yakınları ve hala enkaz altında olanlar için gözyaşı dökerken aileler yaşadıkları korku ve çaresizliğin ardından yeniden hayata tutunmaya çalışıyor.

Yaşanılan acının kelimelerle anlatılamadığı bu süreçte deprem bölgesinden şehrimize gelen kardeşlerimiz için bağışçılarımız ve gönüllülerimizle birlikte seferber olduk. Sadece üzerlerindeki kıyafetlerle Konya’ya gelen kardeşlerimizin derneğimizin mağazasından giyecek ihtiyaçları karşılanmakta.

Depremzedeler için iç çamaşırı, çorap, pijama, ayakkabı ve mont başta olmak üzere mevsim şartlarına uygun kadın erkek ve çocuk kıyafetleri yardımlarımız devam edecek hiç giyilmemiş sıfır ürünlerle hizmet verdiğimiz mağazamıza hayırsever kardeşlerimizden gelecek destek kabul edilecektir.


  Bağış Sepeti 0