İYİLİK YOLUNDA BİRLİKTE YÜRÜDÜK…

Dost Eli Derneği olarak Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalara emek veren gönüllülerimize ve bağışlarıyla tüm faaliyetlere katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz.

Ramazan ayının başlaması ile yurtiçi ve yurt dışında önemli çalışmalar gerçekleştiren Dost Eli Derneğinin Yönetim Kurulu Üyeleri bu çalışmaların gerçekleşmesi için bağışlarla derneğe katkı sağlayan hayırseverler başta olmak üzere çalışmalarda aktif görev alan personel ve gönüllü çalışanlarına teşekkür etti.

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “ Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca bağışçılarımız ve gönüllülerimizle birlikte binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmek için gayret ettik. Eğer bugün bir yerlerde yardım yapılması gereken insanların yüzü gülüyorsa bunda iyilik yolunda yürüyenlerin birliği beraberliği ve kardeşlik duygusuyla paylaşmanın verdiği manevi güç var…

Öncelikle 6 Şubat Maraş merkezli yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası bölgede yaraların sarılması yaşanan büyük acı ve korkunun paylaşılması için ellerinde olanı paylaşan halkımıza, kendi evlerinde hazırladıkları yemeklerle mahzun yürekli birçok ailenin evinde iftar sofraları kuran ve birlikte iftar eden gönüllü ev hanımlarına, imkânsızlıklar içerisinde bayramlık hayali kuran çocukların hayallerini gerçekleştirenlere ve bağışlarıyla sınırların ötesine Ramazan ayının bereketini taşıyanlara işadamı, memur, emekli, çalışan, genci yaşlısı tüm kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

 Geride bıraktığımız bir Ramazan ayında daha gözyaşlarıyla birlikte gönülden dillere dökülen dualara âmin dedik. Ve şimdi dualarımız; barış, huzur ve kardeşliğin yeryüzüne hâkim olacağı, sömürü ve zulmün ortadan kalkacağı günler için” ifadelerine yer verildi…

  Bağış Sepeti 0