BURKİNA FASO’DA  RAMAZAN AYI BEREKETİ

   Dost Eli Derneği olarak Ramazan ayı çalışmalarından birinide; "Onurlu insanların yaşadığı anayurt" anlamına gelen Burkina Faso'da gerçekleştirdik.

   Derneğimizin yurt içi ve yurt dışında Ramazan ayına özel çalışmaları devam ediyor.  Ümmet bilinci, paylaşmak ve kardeşliğin yürekleri ısıtan gücüyle Afrika’nın zenginlikleri batılılar tarafından sömürülen ülkelerinden biri olan Burkina Faso’da yoksul halkla buluştuk.   

   Derneğimizin ülkedeki yapmış olduğu yardım faaliyetlerini özelliklede yetimler için yapılan çalışmaları yakından takip eden hayırsever vatandaşlarımızdan gelen bağışları Burkina Faso’da ki yoksul halka ve sahiplendiğimiz yetimlerimize ulaştırdık.

  


   Ülkelerinin var olan zenginlikleri ellerinden alınarak yoksul bir hayata sürüklenmiş, yaşadıkları her türlü yokluğa ve zorlaşan hayat şartlarına rağmen inancından ödün vermeyen onurlu insanlara bir araya geldik ve Ramazan ayının bereketini onlara taşıdık. 

   Burkina Faso’da yetimlerin duasıyla süslenen Ramazan akşamlarında İftar sofraları kurarak Ramazan ayı coşkusunu hep birlikte yaşadık.


  Bağış Sepeti 0