BOSNA HERSEK’TE KARDEŞLERİMİZLE BULUŞTUK

   Ramazan ayı faaliyetlerimizi sürdürürken Bosna Hersek’te yaşayan kardeşlerimizi unutmadık ve bu ayın bereketini ülkenin dar gelirli yoksul halkına taşıdık.

   Dost Eli Derneği olarak Bosna Hersek’te; Saraybosna, Kakanj, Zenica, Vitez başta olmak üzere 9 farklı bölgede ihtiyaç sahiplerine uzanan dost eli olduk. Ülkenin farklı bölgelerinde düzenlenen iftar programlarıyla Bosnalı kardeşlerimizle bir araya geldik. 

   Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim ORTAKARA’ nın katılımıyla ülkede gerçekleştirdiğimiz yardım dağıtımları dar gelirli yoksul ailelerin, yetimlerin ve yalnız yaşayan yaşlıların sevinci oldu.

   


   Bosna Hersek’te yapılan Ramazan çalışmaları hakkında bir açıklama yapan İbrahim ORTAKARA ülkede yapılan çalışmanın sadece gıda paketleri dağıtımı ile sınırlı olmadığını, ihtiyaç sahibi kişilerin özelliklede yetimlerin katıldığı iftar sofraları da kurulduğunu söyledi.

   Yapılan çalışmanın manen verdiği mutluluğun kelimelerle ifade edilemediğinin altını çizen İbrahim ORTAKARA yaptığı açıklamanın sonunda Ramazan ayı bereketinin sınırların ötesine taşınmasında katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür etti.


  Bağış Sepeti 0