BAŞUCU BAYRAMLIKLARI GÜLÜMSETTİ…

Dost Eli Derneği yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde dernekten destek alan ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet sevincini yaşatıyor.

Derneğin; Ramazan ayına yönelik çalışmaları deprem bölgesi başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok alanda yürütülürken özellikle çocuklar için gerçekleştirilen çalışmalarla ortaya çıkan mutluluk bu çalışmalara farklı bir boyut kazandırıyor.

Yıllardır çocuklara “Başucu Bayramlıkları “ adı altında bayram alış verişi heyecanını yaşatan Dost Eli, Ramazan Bayramı öncesinde dernekten destek alan ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye etti. Dernek bünyesinde hizmet veren giyim mağazasında istedikleri kıyafetleri seçip alma imkânı bulan çocuklar bayramlıklarını alarak büyük bir sevinç yaşadı.

Yapılan çalışmayla alakalı bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail KÖKSAL; “ Kardeşlik birlik beraberlik ve paylaşma ruhuyla çalışmalarımızı yürüttüğümüz bir Ramazan ayının daha sonuna geldiğimiz bu günlerde deprem bölgesi başta olmak üzere yurt içi ve yurtdışında binlerce kişiye bu ayın bereketini taşımış olmanın şükrü içerisindeyiz. Bağışçılarımızın desteği ile yürüttüğümüz her bir çalışma kelimelerle tarif edilemeyen nice sevinçlerin ve duaların kaynağı oldu. Bu sevinç kaynaklarından biride yaklaşan bayramı heyecanla bekleyen çocuklarımız için yıllardır gerçekleştirdiğimiz “Başucu Bayramlıkları” çalışmamız. Derneğimiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla bayramlık hediyelerini alan çocukların gülümsemeleri Ramazan ayını bir başka bereketlendirdi. Bizler dost eli olarak onların mutluluğunun nice hayırlara vesile olacağı inancı içerisindeyiz” dedi.

  Bağış Sepeti 0