RAMAZANDA DA İYİLİĞİN BEREKETİNİ TAŞIYORUZ…

Dost Eli Derneği olarak 2023 yılı Ramazan ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz yardım çalışmalarına devam ediyoruz.

Derneğimiz Konya Merkezi ve ülkemizi derinden sarsan depremin etkilediği iller başta olmak üzere ; açlığın ve susuzluğun yaşandığı,  iç savaşlarla mazlumların göz yaşlarının dinmediği farklı coğrafyalarda yer alan farklı ülkelerde gıda yardımları ve iftar programları düzenliyor.

Ayrıca Ramazan ayına özel çalışmalarımızla bağışçılarımızdan gelen fitre, zekat ve sadaka emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Gönüllü bayan kardeşlerimizin evlerinde hazırladığı yemekleri bir iftar vaktinde kapısının çalınmasını halinin sorulmasını bekleyen ailelerimize götürerek kardeşlik sofrası kuruyor iftar edilen evlerde diş kirası mahiyetinde nakit yardımı yapıyoruz.

Ansızın yolu hastane acilleri servislerin düşenler için kardeşten kardeşe küçük bir ikram düşüncesi ile hazırladığımız iftar kumanyası dağıtıyoruz. Yine bu aya özel gerçekleştirdiğimiz “Çocuklar da Oruç Tutar” çalışmamızla çocuk dünyasında var olan Ramazan ayı algısının manâ yönünü ön plana çıkararak kuvvetlendirmek ve bu bilincin yarınlara taşınmasına katkı sağlamak amacı küçük kardeşlerimizle buluşuyor onlara çeşitli hediyeler veriyoruz.

  Bağış Sepeti 0