KIŞ AYLARI YARDIMLARIMIZLA GAZZE’ DEYİZ

Ümmetin yürek sızısı; İsrail işgali altındaki Filistin’de Gazzeli kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını gidermeye yönelik yardım çalışmalarımız devam ediyor.

 Gazze’nin farklı mahallelerinde yaşayan başta şehit eşleri ve çocukları olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımı sağladık. Dost Eli olarak gıda yardımları ile İsrail teröründen dolayı zor günler geçiren ailelerin sıkıntılarını bir nebzede olsa gidermeye çalıştık.

Filistin’de ihtiyaç sahibi aileler için gerçekleştirdiğimiz yardımlarda çocukların yüzü gülerken uğradıkları zulümlerle yürekleri yanan anneler kendilerini unutmayan hayırsever Türk halkı için dua etti.

Gazze Şeridi’nde yaşayan ambargolar nedeni ile birçok temel ihtiyacını karşılayamayan ihtiyaç sahibi aileler yardımlarımızı bekliyor. Dost Eli Derneği olarak bağışçılarımızın desteği ile; yıllardır baskı ve zulüm altında yaşam mücadelesi veren canları pahasına kendi topraklarını korumak için İsrail terörüne karşı dimdik ayakta duran mazlum Filistin halkının yanında olmaya yardım ulaştırmaya devam edeceğiz.


  Bağış Sepeti 0