EMANETLERİNİZLE FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

 İsrail’in saldırıları nedeni ile günlerdir çok sayıda sivil Gazze’de hayatını kaybetti. Terör devleti İsrail yıllardır istediğini almak için sistemli bir şekilde müslüman kardeşlerimize saldırıyor…  Bu saldırılar karşısında karşısında tek yürek olmamız gereken günlerdeyiz.

Uzun yıllardır Filistin halkının yaşadığı sıkıntılara duyarsız kalmayan ve şimdiye kadar onların yanında olmaya çalışan bağışçılarımızla birlikte Gazze’de acil ihtiyaçların temini için yardımlarımız başladı. Başta savunmaya yönelik ihtiyaçların giderilmesi ve bölge halkının acil ihtiyaçlarının temini amacıyla yardımlarımız devam ediyor.

 

Gazze’de yapılan yardımlar hakkında bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yön. Kur. Başkanı Mehmet SEÇER; “Şimdiye kadar çeşitli hizmetlerimizle Filistin’li mazlum kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Geçmişten günümüze birçok kez olduğu gibi bugün yine Gazze’de yaşananlara, çocuk, genç, ihtiyar demeden sadece insanı hedef alarak yapılan saldırılara sessiz kalmamız mümkün değil. Şu an bölgede acil yardıma ihtiyaç var. Bu ihtiyaçların giderilmesi için yardım çalışmalarımız devam ediyor. Filistin ümmetin davası ve bağışçılarımızın bu konudaki hassasiyeti oldukça önemli. Onların desteği ile Filistin’inde özgürlük için mücadele eden kardeşlerimize destek vermeye ve açılan yaraları sarmaya devam edeceğiz” dedi.

 

  Bağış Sepeti 0