Dost Eli Derneği olarak kırtasiye yardımlarımızla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak için yollardayız. İlk ve ortaokul öğrencileri için hazırladığımız kırtasiye malzemeleri ayakkabı ve çeşitli hediyelerle Konya’nın ilçeleri ve köylerinde dağıtımlarımız devam ediyor.
Derneğimiz 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında ilk ve ortaokul öğrencilerinin kırtasiye ihtiyacını gidermek için Konya merkezde ayrıca ilçelere bağlı belde ve köylere de dağıtımlara başladı.
Dost Eli Derneği; Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği “OKULUM DA YANIMDA OLUR MUSUN ?” isimli projenin 8. yılında çalışmalarına bu yıl gönüllü ev hanımları evde yaptıkları kurabiyelerle destek veriyor. Bağışçılarımız ve gönüllülerimizin desteği ile gerçekleştirdiğimiz kırtasiye yardım çalışmamızla bu yılda binlerce tebessüme ortak olmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ederken geleceğimizin mimarı olarak gördüğümüz çocuklarımız hayallerini sizlerde yardımlarınızla destekleyebilirsiniz.
Her bir çocuk için Kırtasiye yardım bedeli 300 TL .
2023 yılı Kurban Bayramı yaklaşırken; kurban çalışmalarını başlatan ...
Açlık, susuzluk ve bunlara bağlı hastalıklar ned...